Ungdomsalpha

Ungdomsalpha

Meld deg på

Mange spørsmål eller bare lyst til å høre litt og være sammen?
Alphakurset er noe for alle ungdom. Alpha er et kjent konsept som kjøres over hele verden og over 13 millioner har deltatt på et Alphakurs. Og nå kan du være med ;)
Øvrebø og Hægeland menigheter inviterer denne høsten til Ungdoms-alpha der vi samles åtte kvelder fra 18.00-19.30 i Øvrebø og Hægeland.
Føste kveld er mandag 17 september kl. 18.00 på Hægeland menighetshus.
Det blir god mat og flott opplegg, og det er helt gratis.

Meld deg på HER

eller til kristina.grundetjern@kirkebakken.no innen 10 september.

 

 

Litt om kurset:
A – Alle som leter!  Alpha-kurs er for alle som vil vite mer om kristen tro, eller som leter etter et kristent fellesskap de kan tilhøre.
L – Læring og latter ! Vi har mye å lære! På Alpha-kurset går det også an å ha det moro, samtidig som man lærer mer om den kristne tro.
P – Pizza og pasta ! Kurskveldene begynner med en god kveldsmat. Dette er en fin anledning til å bli kjent med hverandre og få nye venner.
H – Hjelpe hverandre ! I smågrupper kan vi hjelpe hverandre til å finne svar på vanskelige spørsmål. Samtalen kan gå dypere, og du kan få hjelp til det som du går og tenker på.
A – Alt du vil vite ! Ingen spørsmål er for store eller for små, for vanskelige eller for dumme. På Alpha-kurset vil du bli tatt på alvor med alle din spørsmål, idéer og tanker.