Velkommen til dåp !


Dåp i disse koronatider....

 

 

Lurer du på dåp, for deg selv, eller for barnet ditt? Her finner du informasjon om dåp i en spesiell tid. 

Men først; noe i dåpen står fast, korona-tid eller ikke.                                                                                           I dåpen blir vi lagt i Guds hånd, og vi blir innlemmet i kirkas fellesskap. Dåpen er som et ankerfeste, den gir oss et sted å høre til. I dåpen deler Jesus med oss sin seier over mørke og død.                                      Dåpen føles rett, sier noen. Det er en fin tradisjon, sier andre. Uansett hva som er din grunn til å ønske dåp, er du velkommen. 

Vi har for tida restriksjoner på hvor mange som kan samles i kirkene våre på grunn av 1-meters-regelen, et smitteverntiltak i forbindelse med covid-19. I denne perioden har vi tatt dåpshandlingen ut av søndagens gudstjenester, og tilbyr istedet egne gudstjenester kl.12.30 hver søndag vi har gudstjeneste kl.11.00. I sommerhalvåret har vi noen søndager med kveldsgudstjenester, og disse søndagene tilbyr vi i utgangspunktet ikke dåp. Samtidig er vi åpne for å finne både tidspunkt og form på dette som passer for dere. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe, eller ønsker dåp på alternative datoer eller tidspunkt.

Kontaktinfo:

Kirkekontoret i Vennesla tlf. 381 50 080                                                  

- sokneprest i Vennesla, Mari Sønnesyn Berg tlf.982 53 338,

- sokneprest i Øvrebø og Hægeland, Inger Johanne Vaags tlf.906 39 158

- sokneprest i Iveland, Fredrik Netland tlf.984 33 825

 

Du er varmt velkommen til dåp i kirka.

Ta en kikk på denne fine filmen laget av Kirkerådet.  En kort fortelling om dåp i Den norske kirke:   https://youtu.be/Qs1ZheHFjzI

Tilbake