Velkommen til Dåp


Dåpen er en gave fra Gud til oss, en hellig handling som bærer løfte om å høre til. 

 

Dåpen er en gave fra Gud til oss, en hellig handling som bærer løfte om å høre til. Det gir oss en himmel over livet. Gjennom dåpen blir vi en del av det verdensvide fellesskapet som den kristne kirke er. Her finnes en utvidet "familie" å hvile i. Her kan vi alltid vende tilbake gjennom alle livets faser. Dåpen er begynnelsen på kirkeveien som vi kan følge fra vugge til grav.

I kirken døpes både små barn, tenåringer og voksne. Uansett hvor liten eller stor du er, er dåpshandlingen kostnadsfri.

 

DÅP I KORONATIDER

Vi har for tida restriksjoner på hvor mange som kan samles i kirkene våre på grunn av 1-meters-regelen, et smitteverntiltak i forbindelse med covid-19. I denne perioden er dåpshandlingen tatt ut av søndagens gudstjenester, og flyttet til egne gudstjenester kl.12.30. I sommerhalvåret har vi noen søndager med gudstjenester på kvelden istedenfor kl.11, og disse søndagene tilbyr vi i utgangspunktet ikke dåp. Samtidig er vi åpne for å finne både tidspunkt og form på dette som passer for dere. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe, eller ønsker dåp på alternative datoer eller tidspunkt.

Kontaktinfo:

Kirkekontoret i Vennesla tlf. 381 50 080                                                  

- sokneprest i Vennesla, Mari Sønnesyn Berg tlf.982 53 338,

- sokneprest i Øvrebø og Hægeland, Inger Johanne Vaags tlf.906 39 158

- sokneprest i Iveland, Fredrik Netland tlf.984 33 825

 

Mer informasjon, og en fin liten filmsnutt om barnedåp, finner du ved å klikke deg inn på...:   https://youtu.be/Qs1ZheHFjzI

Våre sider om dåp

Tilbake