Fest på slottet


Bok til 4 åringen.

 

I mange år har det vært utdeling av bok til 4 åringene i menigheten. Slik er det fortsatt. Men boken er ikke den samme som den var for 40 eller 10 år siden. De siste årene har vi delt ut en bok av Runar Bang som heter "Fest på slottet." Den handler om fire barn som kommer til kirken for å få bok. De har helt ulike personligheter og familier men de er alle en del av Guds rike, ja faktisk prinser og prinsesser av Guds rike. De undrer seg over kirken og ulike bibelfortellinger underveis i boken.

I forkant av utdelingen av denne boken er også 4 åringen velkommen til en "Fest på slottet" samling. Her blir "slottet" pyntet med ballonger og om noen av barna vil pynte seg har de fullt lov til det (gjerne prinsesse, prins og ridder men ninja, sabeltann osv er også velkommen).
Det blir en egen samling rettet mot fireåringen med sang og bibelhistorie, lek og dans.
Velkommen til fest :)

Vennesla:
Fest på slottet: 17 oktober. kl.11.00-12.00
Utdeling av bok: 18 oktober kl. 11.00-12.00

Øvrebø
Fest på slottet: 3 desember kl. 17:30-18:30
Utdeling av bok: 6 desember kl. 11.00-12.00

 

Meld på 4 åringen her

 

Smittevern:
Opplegget høsten 2020 blir litt annerledes enn tidligere da vi tilpasser opplgget etter gjeldende smittevernsråd. 
Nå er det bla. ekstra viktig at en voksen følger med barnet på opplegget, for å hjelpe barnet å følge smitteverntiltakene. Ellers legger vi tilrette for god avstand, god hygiene, og få felles kontaktpunkt. Det blir også Påmelding for alle som skal hente bok og komme på opplegget.

Tilbake