Julegavetreet


Ved å gi en gave til Julegavetreet kan du oppfylle et julegaveønske til barn i Vennesla kommune. Les mer om hvordan det foregår her.

 

Julegavetreet 2020

Mange barn som bor i Vennesla kommune får ikke oppfylt sitt ønske om julegave. Årsakene kan være mange, men ofte er det fordi pengene ikke alltid strekker til. Uansett fører dette til fortvilte voksne og skuffa barn.

Men med din hjelp kan flere barn få oppfylt sitt julegaveønske. Ved å gi penger via Julegavetreet er du med på å gi barn i Vennesla kommune den julegaven de ønsker seg.

 

Julegavetreets innsamling må gjennomføres på en ny måte i år.

Restriksjonene på grunn av Covid-19 viruset gjør at prosjektet Julegavetreet i år kun gjelder gaveønsker fra personer i aldersgruppen 0-18 år. Prosjektet gjennomføres også på en annen måte i år enn tidligere. Tidligere har du kunnet kjøpe inn gavene som var på ønskelappene men for å gjennomføre det på en god og sikker måte med hensyn til smittevern tar vi kun imot pengegaver i år. Så vil et eget utvalg fra menigheten gjennomføre innkjøpene.
 

Bidra med pengegaver til vårt julegavetre.

Vennesla kirke, som står som arrangør, vil stå for innkjøp av de ønskede gavene, men vi er avhengige av din hjelp. Det skjer ved at du gir penger til prosjektet slik at alle gaveønskene kan bli innfridd.

Du kan gi ved å bruke:​vipps nr.: 500828
eller sende penger til:
konto nr.: 3000.37.98158

Ved julestallen i sentrum er det mulighet for å gi kontanter.

 Tusen takk på vegne av alle de barna som får akkurat den julegaven de ønsker seg i år.

 

Tilbake