Kirkekontoret stengt


"Vi stenger kirka og kontoret, ikke menigheten"

 

Vi ønsker å bidra til at færrest mulig skal bli smittet av koronaviruset. Som en del av denne"dugnaden" er Kirkekontoret stengt inntil videre. Ta kontakt på mobil eller mail. Liste over alle ansatte finner du på "hjemmesiden" under "kontakt oss".

Soknepresten Mari S. Berg sier: "Selv om vi stenger kirka og kontoret, så stenger vi ikke menigheten. Vi vil være her for bygda, og vi jobber for å finne ut hvordan vi nå kan være kirke i en helt ny og vanskelig situasjon. For nå er det viktig at vi er her for hverandre, at vi ringer noen eller kommuniserer på andre plattformer når vi strever med frykt og tunge tanker, og at vi er oppmerksomme mot andre som kanskje ville bli glade for kontakt. Statsministeren sa det så bra: Vi kan ikke ta på hverandre, men vi kan ta vare på hverandre.

Vi vil at terskelen skal være lav for å ta kontakt med oss i kirka for en prat. Vi er her for dere, og vi ønsker å bidra så godt vi kan. Har du lure tanker om hvordan vi kan være kirke i ukene som kommer, er vi glade for innspill!"

Tilbake